Neziskové organizácie a meranie ich efektívnosti - Kuzmová, Petra
Vymedzenie priestoru pre pôsobenie neziskových organizácií.Členenie národného hospodárstva podľa princípu financovania. Vymedzenie pojmu neziskovej organizácie. Organizačná efektívnosť. Modely organizačnej efektívnosti. Efektívnosť neziskových organizácií.