Informačné technológie - nástroj zvyšovania produktivity v službách - Bažó, Ladislav, 1980-
Prejavy globalizácie a jej vplyv na ekonomiku. Informačné technológie a inovácie v službách. Hlavné funkcie informačných technológií v službách a ich využívanie. Rozvoj a zvyšovanie produktivity.