E-learning a systémy na podporu pri rozhodovaní - Buha, Anita
Vzdelávanie a odborné zdokonaľovanie predstavuje jeden z najdôležitejších záujmov každého jednotlivca. Podnikateľské rozhodovanie. Druhy rozhodovania. Expertné systémy. Význam systému na podporu pri rozhodovaní. Výuka v podniku. Výuka na diaľku. Dôvody zavedenia výuky na diaľku do podniku. Prednosti a nedostatky výuky na diaľku.