Stanovisko k niektorým ekonomickým pojmom v oblasti obchodného podnikania - Strážovská, Helena
Základné kategórie podnikateľského procesu sú definované v príslušných zákonoch, a to v Obchodnom zákonníku - zákon č. 513/1991 Zb. a v Živnostenskom zákone č. 455/1991 Zb. Pojem podnikateľstvo. Tímové podnikanie. Sociálny kapitál. Výkonnosť vo svetovej literatúre. Balanced scorecard. Definícia ekonomických nákladov.