Verejná správa a spoločnosť [elektronický vedecký časopis]
Vedecké práce, príspevky a recenzie obsahovo orientované na teóriu a prax verejnej správy. Kreovanie a rozvíjanie vedy verejnej správy ako samostatnej vednej disciplíny. Sprostredkovanie najnovších vedeckých poznatkov pre prax verejnej správy.