Koherence rozvojové politiky Evropské unie - směrem k rozvoji ? - Němečková, Tereza
Koherencia, koherencia vnútorná, koherencia vonkajšia - pojmy, definície. Podstata koceptu koherencie v EÚ. Rôzne druhy in/koherencie: inštitucionálny pohľad. Naplňovanie konceptu koherencie v EÚ. 3C - koherencia, koordinácia, komplementarita.