Elektronicky vládnuť je efektívnejšie - Makara, Štefan
Nastal čas zvýšiť výkonnosť verejnej správy použitím informačných technológií. Informatizácia. Jednotiace právo. Kto bude niesť zodpovednosť. Základné pojmy informatizácie. Podoby informatizácie. Ako elektronicky vládnuť. Nevyhnutnosť spolupráce správnych orgánov.