Čo potrebuje prax od teórie? manažéri hodnotia teóriu manažmentu veľmi kriticky - Záležáková, Eliška
Analýza vzťahu teórie a praxe. Očakávania manažérov od teórie manažmentu. Význam teórie v manažérskej praxi. Zvyšovanie nárokov na manažérov a tlaku na získavanie nových poznatkov.