Stratégia zamestnanosti žien v riadení ľudských zdrojov - Rievajová, Eva
Participácia žien na trhu práce v európskom priestore a v ekonomike Slovenska. Dosah zmien v rodinnej politike SR na zvýšenie zamestnanosti žien v riadení ľudských zdrojov. Ciele Európskej stratégie zamestnanosti v oblasti zvýšenia zamestnanosti žien a to aj v ekonomike Slovenska. Podstatné zmeny v oblasti poskytovania štátnych sociálnych dávok a v rodinnej politike.