Riadenie hodnoty duševného vlastníctva v podniku - Matušovič, Martin
Potreba zaoberať sa duševným vlastníctvom osôb, podnikov a organizácií z dôvodov určenia jeho hodnoty, ale aj ochrany vlastníckych práv. Pojmy používané v oblasti duševného vlastníctva: duševné vlastníctvo, autorské právo, priemyselné práva a práva obdobné priemyselným právam. Riadenie a správa duševného vlastníctva podniku. Právna analýza vlastníctva výskumu a vývoja.