Osobitosti merania a riadenia výkonnosti v podmienkach holdingu - Šnircová, Jana, 1971-
Spájanie miestne odlúčených podnikov do nového organizačného celku - skupiny podnikov (holdingu). Osobitosti objektu a cieľov finančnej analýzy v podmienkach holdingu. Osobitosti informačných zdrojov pre analýzu finančnej výkonnosti v podmienkach holdingu (konsolidovaná účtovná závierka, individuálna účtovná závierka). Osobitosti metód merania a riadenia finančnej výkonnosti v podmienkach holdingu. Analýza finančnej výkonnosti holdingu ako celku. Analýza finančnej výkonnosti ekonomicky závislých podnikov holdingu.