Plánovanie - nástroj riadenia podniku v podmienkach globálnej ekonomiky - Tóthová, Alena, 1968-
Svetová ekonomika ako ekonomika zmien konkurenčného prostredia podnikov. Plánovanie ako jedna zo základných funkcií riadenia. Využitie teórie Balanced scorecard (BSC) v podnikovom riadení. Finančný plán ako záruka predvídania a znižovania rizík spojených s činnosťou podniku. Kontroling v riadení podniku.