Bariéry rozvoja malých a stredných podnikov v SR - Vargová, Adriana
Postavenie malých a stredných podnikov v európskom hospodárskom priestore. Bariéry rozvoja malých a stredných podnikov v Slovenskej republike. Odvodové a daňové zaťaženie. Časté zmeny, nejasnosť a nejednoznačnosť legislatívy. Problém vymáhateľnosti práva.