Vývoj svetového ropného trhu a jeho dopad na ceny energetických zdrojov v SR - Baláž, Peter
Vývoj na svetových energetických trhoch. Faktory ovplyvňujúce vývoj ropného trhu. Vývoj cien na trhu s ropou. Cena ropy a vývoj ponuky a dopytu. Alternatívne palivá a ich vplyv na svetové hospodárstvo. Obnoviteľné zdroje energie . Vývoj závislosti ekonomiky SR na energii. Energetická náročnosť SR. Dane a ich postavenie v cenách energetických produktov.