Kontrola režijných nákladov ako súčasť podnikového controllingu - Šagátová, Slavka, 1975-
Kontrola plnenia rozpočtu režijných nákladov spočívajúca v porovnaní rozpočtovaných režijných nákladov so skutočnými režijnými nákladmi. Sledovanie odchýlok skutočnosti od plánu a rozpočtov, ktoré majú výnimočný charakter. Metódy výpočtu odchýlok od konkrétneho rozpočtu. Cenové a objemové odchýlky. Stanovenie budúceho vývoja režijných nákladov.