Plánovanie - nástroj zvyšovania výkonnosti podniku - Tóthová, Alena, 1968-
Význam plánovania v riadiacom procese a jeho vplyv na zvyšovanie výkonnosti podniku. Základné prednosti plánovania. Podmienky efektívnosti plánovacieho procesu. Prehľad používaných nástrojov kontrolingu v plánovacom procese.