Education of co-operative managers, members and employees in the Slovak Republic - Šúbertová, Elena
Spolupráca Ekonomickej univerzity v Bratislave so Slovak union of producer cooperatives (SUPC) na výchove a vzdelávaní kooperatívnych manažérov, členov a zamestnancov. Špeciálne vzdelávanie (tréningy) na SUPC. Rozvrh hodín a stretnutí. Tréningové aktivity v druhej polovici roku 2006.