E-komunikácia v procese výmeny tovarov v reálnom a virtuálnom svete - Surovi, Pavel
Dôležitosť a podstata elektronickej komunikácie v komunikačných procesoch. Definícia reálneho sveta a podstata vzniku elektronickej komunikácie. Odlíšenie od klasickej komunikácie. Výhody a hrozby elektronickej komunikácie. Proces výmeny tovarov v reálnom a vo virtuálnom svete.