Inovačné aktivity malých podnikov v súčasnej trhovej ekonomike - Gregová, Elena
Analýza podnikateľskej činnosti v krajinách s rozvinutou trhovou ekonomikou. Klasické a inovatívne podnikanie. Malé podniky a inovatívna činnosť. Organizačno-právne formy inovatívneho podnikateľstva. Podpora vedecko-výskumnej činnosti.