Nový princíp kalkulácie režijných nákladov - Kostková, Albína, 1951-
Hľadanie a tvorba štandardných modelov riadenia a rozhodovania, ktoré pomôžu zabezpečiť podniku trvalú prosperitu. Procesné riadenie a meranie procesov. Metóda ABC-Activity Baset Costing. Tradičné poňatie systému controllingu a riadenia na báze nákladov. Podstata metódy ABC. Procesný pohľad na metódu ABC.