Prístupy k hodnoteniu prínosov a investícií do informačných systémov v priemyselných podnikoch - Toropilová, Michaela, 1979-
Analýza a hodnotenie prínosov informačných systémov a investícií s nimi spojených. Identifikácia vzťahu medzi analýzou investícií a prínosov informačných systémov a vybranými ukazovateľmi rentability podniku. Prezentácia výsledkov výskumu realizovaného prostredníctvom rozhovoru a dotazníka vo veľkých priemyselných podnikoch východoslovenského regiónu.