Opomíjený český manažér Jan Antonín Baťa - Lednický, Václav
Negatívny obraz a stručné zhodnotenie významu osobnosti Jana Antonína Baťu, nevlastného brata Tomáša Baťu. Stručný životopis. Osobnosť Jana Antonína Baťu. Jeho prínosy k rozvoju podniku a k rozvoju manažmentu.