Meranie úspešnosti stavebných podnikov na Slovensku - Sudzina, František
Problematika posudzovania úspešnosti slovenských stavebných podnikov. Metóda založená na hodnote získaných informácií - entropia. Aplikácia entropie ako matematicko-štatistickej metódy na výpočet úspešnosti stavebných podnikov. Využiteľnosť danej metódy v prípade, ak abstrahujeme od konkrétnej činnosti stavebného podniku.