Aplikácia medzinárodných účtovných štandardov IAS/IFRS pri zostavovaní súvahy - Lacová, Ľudmila
Súvaha podľa IAS/IFRS. Vymedzenie pojmov záväzok, majetok a vlastné imanie podľa Rámcovej osnovy. Členenie majetku a záväzkov v súvahe.