Spotrebiteľské správanie vo východoslovenskom regióne - Lieskovská, Vanda, 1961-
Porovnanie informovanosti a obľúbenosti jednotlivých firiem na slovenskom trhu v rámci výskumného projektu. Analýza informovanosti v jednotlivých rokoch 2001 až 2004. Pretrvávanie obľúbenosti jednotlivých firiem. Postoj spotrebiteľa k jednotlivým formám nákupov a faktorom určujúcim výber nákupného miesta.