Nový prístup k prepočtovej kalkulácii - Lajoš, Branislav
Podstata metódy Target Costing. Tradičný prístup k prepočtovej kalkulácie pomocou pasívnej redukcie nákladov. Model kalkulácie podľa cieľových nákladov. Podrobný popis kalkulácie podľa cieľových nákladov. Príklad aplikácie kalkulácie podľa cieľových nákladov v priemyselnom podniku.