Budovanie exportnej výkonnosti SR po vstupe do EÚ - Knapik, Peter
Proexportná politika. Obchodno-politické záujmy SR. Nové prostredie po vstupe. Nerovnováha a možnosti jej riešenia po vstupe SR do EÚ. Význam obchodu so službami. Zvyšovanie konkurencieschopnosti. Lokálne produkčné systémy (exportné aliancie - clustery).