Hospodárska súťaž - Pásztorová, Jana, 1960-
Charakteristika hospodárskej súťaže. Vplyv súťažnej politiky Európskej únie na Slovensko. Vstupom SR do EÚ sa stalo účinné primárne právo a sekundárne právo EÚ. Zneužívanie dominantného postavenia. Koncentrácie. Liberalizácia monopolov. Prevod štátnych zdrojov. Ekonomické výhody. Selektívnosť. Vplyv na konkurenciu a obchodovanie.