Priemyselná politika - Zorkóciová, Otília, 1954-
Priemyselná politika Európskej únie. Priemyselná politika Slovenska. Priemysel SR. Charakteristika vybraných odvetví priemyslu. Strojárstvo. Energetika. Elektrotechnika. Hutníctvo. Ťažobný priemysel. Chémia a farmácia. Drevo a nábytok. Polygrafia. Textil. Potravinárstvo. Sklárstvo. Stavebníctvo.