Vývoj životních cyklů maloobchodních jednotek v českých zemích - Starzyczná, Halina
Problematika životných cyklov maloobchodných jednotiek v Českej republike v kontexte svetového vývoja. Maloobchodná sieť za prvej republiky. Maloobchodná sieť v období centrálne plánovanej ekonomiky. Obdobie transformácie.