Environmentálny manažment a audit - Urblíková, Daniela
Hlavné smery a priority pre oblasť životného prostredia. EMS - systém environmentálne orientovaného riadenia podniku. Budovanie EMS. Norma STN EN ISO 14 001: Základná štruktúra EMS podľa normy ISO 14001. Nariadenie Rady č. 1836/93EEC (EMAS).