Meranie efektívnosti v bankovom sektore. Komparácia slovenského a českého bankového sektora - Vincová, Kristína
Klasifikácia metód merania efektívnosti. Neparametrické metódy merania efektívnosti. DEA - Data Envelopment Analyses. CCR a BCC model. Hodnotenie efektívnosti slovenských a českých bánk.