Iniciatívy Európskej únie pri zosúladení vzdelávania s potrebami trhu práce - Varcholová, Tatiana
Poslanie Európskeho centra pre informácie a výskum v odbornom školení. Potreba financovania školení z viacerých zdrojov. Investície do ľudského kapitálu ako predpoklad ekonomického rastu. Vzdelanie podľa noriem ISO 9000