Bezdomovec - človek v núdzi - Bašistová, Alena
Charakteristika bezdomovectva a bezdomovcov. Prieskum, ciele - zistenie dôvodov za akých sa bezdomovci vyskytli v danej situácii a čo sú ochotní urobiť, aby ju zmenili. Skúmaná oblasť, výskumná vzorka a metodika prieskumu. Výsledky prieskumu a diskusia.