Práca a voľný čas manažéra - je racionálne ich oddeliť? - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Tri typy ľudí rozdelených na základe biorytmov podľa B.E. Kavaca. Pracovný čas a určenie priorít podľa analýzy ABC. Plánovanie pracovného času. Práca, voľný čas a manažéri. Racionálnosť oddelenia pracovného času od voľného.