Aplikácia medzinárodných účtovných štandardov IAS/IFRS pri zostavení súvahy - Lacová, Ľudmila
Povinnosť zostavovania účtovnej závierky pre niektoré vybrané účtovné jednotky podľa medzinárodných štandardov IAS/IFRS (Medzinárodné účtovné štandardy/Medzinárodné štandardy finančného výkazníctva). Súvaha podľa IAS/IFRS. Majetok, záväzky, vlastné imanie (vlastný kapitál). Zákon č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov.