Francúzski audítori zasadali v Paríži - Škultéty, Jozef
Zasadnutie Národnej komory audítorov vo Francúzsku. Analyzovanie povinností a úloh audítorov pri hospodárskom vývoji. Ekonomická politika Francúzska. Audítovanie verejného sektora. Malé a stredné podnikanie vo Francúzsku. Etický kódex venovaný profesii audítorov.