Trends in development of human resource information systems and their economical return - Čepelová, Anna
Súčasný stav informačných systémov ľudských zdrojov a ich úloha v riadení ľudských zdrojov. Ich úloha v modernom podniku. Stručná charakteristika informačných systémov ľudských zdrojov. Strategické riadenie ľudských zdrojov v podniku. Ekonomická návratnosť investícií do informačných systémov v riadení ľudských zdrojov.