Outplacement - Olexová, Cecília, 1976-
Znižovanie počtu zamestnancov z dôvodu nadbytočnosti je celosvetovým trendom. Služby outplacementu by mali zmierniť dôsledky prepúšťania zamestnancov. Teoretické východiská outplacementu. Služby, ktoré sa obyčajne poskytujú v procese outplacementu. Kroky, z ktorých pozostáva proces outplacementu. Výsledky výskumu.