Vedomosti a technológie - hlavné nástroje konkurencieschopnosti - Buha, Anita
Tacitné a explicitné vedomosti. Riadenie vedomostí. Základné procesy riadenia vedomostí. Spájanie organizačných prvkov pomocou systémov na riadenie vedomostí. Druhy rozhodovania. Expertné systémy. Význam systému na podporu pri rozhodovaní. Výuka na diaľku. Dôvody zavedenia výuky na diaľku do podniku. Prednosti a nedostatky výuky na diaľku. Virtuálne organizácie - technológia a vedomosť. Informačné technológie vo virtuálnych organizáciách. Rozvážna teória a problematická prax virtuálnych organizácií. Model virtuálneho organizovania. Tri nezávislé dimenzie.