K niektorým aspektom konkurencieschopnosti podnikov služieb v SR - Michalová, Valéria
Služby v ekonomike SR. Vysvetlenie súčasnej disparity obchodných služieb v ekonomike Slovenska oproti EÚ. Inovácie ako strategická priorita Slovenska. Typy inovácií (produktov, procesov, technológií, ľudských zdrojov, trhov). Inovácie v odvetviach služieb.