Vplyv členstva vo WTO na zahraničnoobchodnú politiku SR po vstupe do EÚ - Líner, Martin
Presadzovanie zámerov WTO v oblasti spoločnej resp. koordinovanej zahraničnoobchodnej politiky. Ministerská konferencia WTO v Singapure. Built-in Agenda. Investície a hospodárska súťaž. Transparentnosť vo vládnom obstarávaní. Ministerská konferencia WTO v Dohe. Cancún 2003. Vplyvy konferencie na multilaterálny obchodný systém. Konferencia v Honkongu. Reforma WTO. Význam WTO pre zahraničnoobchodnú politiku SR.