Ekonomická reštrukturalizácia regiónov Slovenska v podmienkach prechodu na trhové hospodárstvo - Tvrdoň, Jozef
Východisková pozícia regiónov v ekonomike Slovenska na začiatku procesu ekonomickej transformácie. Súhrnné zhodnotenie stavu sektorovej a odvetvovej štruktúry regiónov v podmienkach prechodu na trhové hospodárstvo. Súhrnné zhodnotenie stavu sektorovej a odvetvovej štruktúry v jednotlivých regiónov na úrovni NUTSII. Závery z hodnotenia štruktúry ekonomiky regiónov.