Ostatný finančný majetok - Meluchová, Jitka, 1965-
Krátkodobý finančný majetok účtovnej jednotky a jeho členenie. Majetkové cenné papiere na obchodovanie a ich účtovanie. Účtovanie majetkových cenných papierov v cudzej mene. Vlastné akcie a vlastné obchodné podiely. Tvorba opravných položiek. Účtovanie dlhových cenných papierov na obchodovanie. Vlastné dlhopisy. Účet 257 - ostatné realizovateľné cenné papiere.