Oceňovanie a inventarizácia - Meluchová, Jitka, 1965-
Oceňovanie krátkodobého finančného majetku. Cenné papiere a deriváty. Ocenenie úbytku. Zmena reálnej hodnoty. Trhová cena. Oceňovanie podľa IAS/IFRS. Invetarizácia finančného majetku. Inventarizácia cenných papierov.