Interná dátová komunikácia firmy - Červenka, Peter, 1976-
Interná dátová komunikácia firmy. Význam dátovej komunikácie vo firme. Spôsoby využitia VPN (Virtual private network). Stavebné prvky VPN siete. Mobilita dátovej komunikácie. Prínos aplikácie VPN sietí vo firemnom prostredí.