Správa o makroekonomickom vývoji a vývoji verejných financií SR za tri štvrťroky 2006 a predikcia vývoja do konca roku 2006
Aktualizácia predikcie o makroekonomickom a fiškálnom vývoji v roku 2006. Silný a zdravý rast ekonomiky SR s dobrým základom pre ďalšiu konsolidáciu verejných financií. Vývoj makroekonomického prostredia aj v grafoch. Vývoj verejných financií.