Zdaňovanie služieb v cestovnom ruchu - Hornok, Michal
Význam dane v rozvoji cestovného ruchu. Daňové zaťaženie v cestovnom ruchu z hľadiska podnikov - hotelov. Podiel dane z príjmu na tržbách hotelov v SR v rokoch 2001 - 2005. Analýza návštevníkov v cestovnom ruchu z pohľadu zdaňovania. Výdavky zahraničných turistov. Vplyv atraktívnosti ponuky na daňový výnos a daňové zaťaženie cieľového miesta. Potenciálny daňový výnos podľa regiónov Slovenska.