Výzvy globalizace, euroregionální příhraniční spolupráce a zahraniční investování - Fárek, Jiří
Trendy a výzvy globalizácie. Poznámky k problematike euroregionálnej príhraničnej spolupráce. Zmeny a tendencie cezhraničného investovania. Kontradikcia PZI a medzinárodnej spolupráce v sfére cezhraničného investovania.