Použitie verejných prostriedkov v nasledujúcom rozpočtovom roku - Konvalinková, Iveta
Výnimky z časového použitia. Zákonný nárok na použitie prostriedkov v nasledujúcom rozpočtovom roku. Legislatívna úprava. Rozpočtovanie a poskytovanie výdavkov štátneho rozpočtu. Použitie prostriedkov štátneho rozpočtu v nasledujúcom rozpočtovom roku. Oznamovacia povinnosť správcu kapitoly. Štátne príspevkové organizácie. Iný subjekt verejnej správy, iná fyzická alebo právnická osoba. Prekročenie a zníženie schodku štátneho rozpočtu. Zákony.